Paket

Vi erbjuder anpassade paket av våra tjänster, hör av er till oss så går vi igenom vilket eller vilka paket som passar för er.

Spainmundo tillhandahåller en rad tjänster för dig som har flyttat eller ska flytta till Spanien. Tjänsterna är paketerade i ett antal erbjudanden och hanterar de frågor som ska lösas beroende på din aktuella situation och dina framtidsplaner.

Sverige

Innan flytten genomförs handlar det om att göra rätt förberedelser och sätta upp rätt mål. Vi hjälper er med de grundläggande delarna som behövs för att genomföra flytten på ett lugnt och metodiskt sätt medan ni fortfarande befinner er i Sverige.

Kontakta oss

Spanien

När ni väl är på plats i Spanien är det dags för en del praktiska moment både vad gäller administration och fysiska besök på myndigheter och andra instanser. Även bekanta sig med området och ta dom sista avgörande besluten kan vara något man behöver hjälp med.

Kontakta oss

Företag

Har ni företag eller önskar starta bolag och vill få hjälp med hur det fungerar i Spanien? Kanske har ni sålt ett bolag och vill få ut så mycket som möjligt av livet i Spanien?

Kontakta oss

Nyproduktion & renovering

Vid en eventuell nybyggnation eller renovering kan det vara knepigt att följa med och kvalitetssäkra om man inte har möjlighet att vara på plats själv. Har ni köpt en nyproduktion som är under konstruktion eller ska ni göra en större renovering innan ni flyttar till Spanien och behöver någon som finns på plats så kan vi hjälpa er.

Kontakta oss

Konsultation

Frågorna tar inte alltid slut bara för att man kommit i mål i sitt nya hem eller sin nya tillvaro. Det kan även vara så ofta att, även om man redan är bosatt i Spanien på hel eller deltid så tillkommer önskemål eller livssituationer förändras. Vi finns till hands om det dyker upp fler frågor eller behov av hjälp.

Kontakta oss

Kontakta oss

This field is for validation purposes and should be left unchanged.